team

Wie zijn wij?

Ontmoet ons team

Ontmoet ons team

Ons team bestaat uit een hechte groep waarin iedereen elkaar aanvult en ondersteunt. Ons team van werkvoorbereiders heeft nauw contact met onze productie en montage medewerkers waardoor de lijnen kort blijven en de communicatie helder blijft.

Het is voor ons de bedoeling dat wij met ons team van de verschillende afdelingen u als klant geheel kunnen ontzorgen. Dit noemen wij dat stukje extra service wat u elders niet ervaart.

 • arjan-den-hollander

  Arjan den Hollander

  Projectleider

  Werkvoorbereider

 • bart-wilhelmus

  Bart Wilhelmus

  Projectleider

  Werkvoorbereider

 • cees-de-vos

  Cees de Vos

  Projectleider

  Werkvoorbereider

 • alain-bansse

  Alain Bansse

  Eigenaar

 • sharon-slomp

  Sharon Bansse

  Management en HR

 • Henk in 't Veld

  Bedrijfsleider

bannse-werknemer-aan-het-werk

Productieteam

De kracht en het hart van ons bedrijf vind plaats in onze werkplaats. Ons team van productiemedewerkers weten het elke keer weer te doen, van een tekening tot de mooiste maatwerk meubels. Met ons volledig eigen gemoderniseerde machinepark kunnen zij van A tot Z het product tot stand doen komen.

Montageteam

Het moment van de waarheid. Het eindproduct krijgt een nieuwe bestemming, daar waar hij echt herinneringen tot stand gaat laten komen. Tijdens de montage houden onze montage medewerkers rekening met alle wensen en omstandigheden. Zij zorgen ervoor dat het allereerste idee een tastbare werkelijkheid word. Door hun oog voor detail en hun hands-on mentaliteit worden de meest onvoorziene situaties direct in het werk opgelost zodat u ook hier volledig in ontzorgt word en alleen hoeft te denken aan dat prachtige eindresultaat.